Tietoa Meistä

Happy Orange Oy on erikoiskaupan asiantuntija ja palvellut asiakkaita jo yli 15-vuoden ajan. Palvelemme yritysasiakkaita koko Suomen alueella.  Toimintamme pääpaino koostuu tuotesuunnittelusta, maahantuonnista ja tukkumyynnistä. Teemme yhteistyötä yli 400 erilaisen yrittäjän kanssa ympäri Suomea.

Asiakaskuntamme koostuu mm. erikoisliikkeistä, huoltoasemista, kioskeista, museoista, hiihtokeskuksista, vaatekaupoista, palvelutuottajista, kylpylöistä, apteekeista, ruokakaupoista, kunnista ja isoista ketjuista kuten Kesko, S-ryhmä, R-kioski, Hoplop, Kärkkäinen, Halpahalli, Tokmanni, Select Service Partners Finland, Suomalainen Kirjakauppa jne.

Happy Orangen kaikkia toimintoja yhdistää oma tuotesuunnittelu, oma hankintaverkosto ja henkilökohtainen myyntiedustus koko Suomen alueella.

Toimintojemme pääpaino koostuu seuraavista Brändeistä:

Happy Traveler – Matkamuistot ja matkailutarvikkeet

Olemme Suomen suurimpia matkamuistotuotteiden ja matkailutarvikkeiden suunnittelu-, maahantuonti- ja tukkumyyntiyrityksiä. Tuomme tuotteissamme esille teemoja, joista Suomi tunnetaan maailmalla. Haluamme vangita matkailijoiden ikimuistoiset hetket käsinkosketeltaviksi muistoiksi.

Matkailutarvikkeidemme ohjaavana ajatuksena on helppokäyttöiset, kohtuuhintaiset ja helposti saatavilla olevat matkailijan käyttöesineet, jotta jokainen matka onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Happy Kids – Lasten tuotteet ja lelut

Laaja valikoima lasten tuotteita askarteluun ja leikkeihin. Oma maahantuontimme takaa monipuolisen valikoiman erilaisia lapsille suunnattuja tuotteita, sekä edustamme useampaa brändiä Suomessa yksinoikeudella. Happy Kids valikoimastamme löytyy laaja valikoima mm. suloisia pehmoleluja, hauskoja askartelutuotteita ja perinteisiä leluja.

Happy Brands – Lisenssituotteet ja tuotteistus

Valikoimistamme löytyy tuotteita tunnetuista brändeistä lisenssillä kuten kaikkien rakastama Muumit, lasten suosikki Mauri Kunnas, pelaamisen ammattituotteet Ence ja Disneyn & Nintendon ikimuistoiset hahmot sekä kasvava joukko muita edustamiamme brändejä.

Tuotteistuksemme palvelee asiakkaidemme toiveita ja toteutammekin toiveista konkreettisia tuotteita myyntiin sekä liikelahjoiksi. Erikoisosaamistamme on tuote sekä pakkaussuunnittelu, jonka olemme yhdistäneet laajaan tuotetietämykseemme ja globaaleihin hankintakanaviimme, joita on rakennettu jo yli kymmenen vuoden ajan.

Happy Power – Puhelin tarvikkeet ja elektroniikkatuotteet

Puhelintarvikkeet ja elektroniikkatuotteet ovat nykyään elintärkeitä tuotteita, koska puhelin ei enää ole vain puhelin, vaan sen kautta hallitaan elämää laaja-alaisesti. Valikoistamme löytyy yleisimmin tarvitut puhelintarvikkeet ja elektroniikkatuotteet kuten kaapelit, laturit, paristot ja muut tarvikkeet. Happy O Planet Eco eli HOPE sarjassamme korostuu ympäristöystävällinen filosofia yhdistettynä helppokäyttöisyyteen ja laadukkuuteen. HOPE sarjan matkailutarvikkeet suunniteltu niin, että tuotepakkauksista poistettu kaikki ylimääräinen, pakkauksen pahvi tehty kierrätysmateriaalista ja itse tuote tehty kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, mikä takaa pitkän käyttöiän.

Happy Care – Hygienia ja kauneudenhoitotuotteet

Kosmetiikkatuotteista edustamme Suomalaista Sumilayi hiustenhoitotuoteperhettä. Sumilayi hiustenhoitotuotteet ovat kehitytetty vaativien hiusten tarpeisiin ja sopivatkin laaja-alaisesti kaikenlaiseen käyttöön. Tuoteperheestä löytyy kaikki tarpeelliset hiustenhoitotuotteet kaikenikäisille.