Oma tuote

Haluaisitteko myydä tuotteita, joista nimenomaan teidät muistetaan? Me teemme myös räätälöityjä tuotteita yrityksille, jotka haluavat erottua joukosta.

Mikäli tarjoatte asiakkaallenne elämyksiä, kokemuksia tai palveluja, tarjotkaa heille myös ikimuistoinen ja konkreettinen muisto elämyksestä. Paras tuote on sellainen, joka saa asiakkaan muistamaan teidät, suosittelemaan ystävilleen ja tulemaan uudestaan.

Personoitujen tuotteiden suunnittelussa vain taivas on rajana, joten jos teillä on oma idea, ottakaa rohkeasti yhteyttä niin me autamme teitä eteenpäin! Lähes kaikkia valikoimissamme olevia tuotteita voidaan räätälöidä yksilöllisiksi tuotteiksi. Voimme toteuttaa myös jotain täysin uutta!

Räätälöity tuote voi olla esimerkiksi magneetti, avaimenperä, pehmolelu, pipo, lippis, kangasmerkki, pelikortit, kynä, kangaskassi, postikortti, pinssi… Mahdollisuuksia on rajattomasti! Minkälaisen muiston sinä haluaisit tarjota asiakkaallesi?

Käytä asiantuntijuuttamme ja kokemustamme hyväksi ja toteuta unelmasi omasta tuotteesta. Autamme mielellämme kaikissa asiaan liittyvissä kysymyksissä.

Ideasta tuotteeksi

Tuotekehitys lähtee ideasta. Idea voi olla ajatus, kuva tai konkreettinen tuote, josta haluatte teille räätälöidyn oman tuotteen. Me voimme olla apunanne ideoinnissa ja suunnittelussa ja tehdä design-kuvat toiveidenne mukaan tai voitte toimittaa meille valmiit design-kuvat, joiden pohjalta tuote toteutetaan.  

Mikäli designia ei vielä ole, aloitamme projektin tekemällä alustavan tarjouksen, joka perustuu aiemmin tekemiemme tuotteiden kustannuksiin. Näin saatte jo hyvän käsityksen siitä, minkä hintaluokan projekti on kyseessä. Hyväksyttyänne alustavan tarjouksen lähetämme tilausvahvistuksen ja aloitamme tuotekehitysprojektin. Suunnittelemme tuotteen, pakkauksen ja tuotelaput yhdessä kanssanne ja teemme konseptikuvan eli design-kuvan tuotteesta. Kun konseptikuva on valmis ja olette hyväksyneet sen, tarkennamme tarjousta tarvittaessa konseptikuvan perusteella. Tarjous saattaa tarkentua vielä uudestaan mallituotannon valmistuttua. 

Seuraavaksi on mallituotannon aika. Mallituotannossa valmistetaan mallit eli ensimmäiset konkreettiset mallikappaleet tuotteesta konseptikuvien pohjalta. Mallituotanto on luonteeltaan iteroivaa eli mallikappaleita työstetään niin kauan, kunnes ne vastaavat konseptikuvassa määriteltyä visiota lopullisesta tuotteesta. Mallien valmistuttua selviää lopullinen hinta.

clqxwjvfy000101s6dmp35bbn

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille, niin keskustellaan lisää!